Niagara Equissage

Naast sportmasseuse voor paarden ben ik ook gediplomeerd in Equissage massagebehandelingen. Het Equissage concept is ontworpen voor de humane sector en aangepast voor paarden. Equissage draagt bij aan een goede bloedcirculatie en kan zodoende bij veel blessures worden toegepast. Ook heeft het een gunstig effect als ‘extraatje’ voor paarden die in de topsport meelopen. 

Niagara Equissage

Vanwege zeer positieve resultaten en effectiviteit wordt Equissage wereldwijd gebruikt door dierenartsen, fysiotherapeuten, trainers en ruiters in alle vooraanstaande landen. Equissage staat bekend als de meest veelzijdige, veilige en eenvoudig te gebruiken manier om je paard in topvorm te houden. Equissage is een essentieel instrument om de gezondheid van je paard te managen, natuurlijk herstel te bevorderen en de prestaties te verhogen.

Introductie

Equissage fysiotherapie maakt gebruik van een uniek en gepatenteerd cyclodische vibratie techniek die op 3 manieren werkt; het stimuleert de bloedcirculatie, assisteert het lichaam bij lymfedrainage en het ontspant de spieren waarbij het de mobiliteit van de gewrichten verhoogt.

Meer informatie

Wanneer wel

* Betere bloedcirculatie
* Wondgenezing
* Spier- peesaandoeningen
* Rugproblemen
* Warming up
* Artrose
* Kreupelheden
* Maagproblemen
* Mentale ontspanning

Wanneer niet

* Koorts
* Open wonden
* Fracturen
* Ontstekingen
* Tumoren en Cysten
* Huidaandoeningen
* Besmettelijke aandoeningen
* ​Infectieuze aandoeningen
* Twijfel

Tarieven

De behandelingsduur is 20 minuten en begint vanaf € 30,- incl. reiskosten 15 km van Amsterdam. 
Bij drie of meer paarden op dezelfde locatie € 5,- korting per paard

Equissage Patiënten